Traditioneel & eigentijds
À Bientôt a Brasserie Bries!
Een plek aan de Nederlandse kust waar de elegante smaken van Frankrijk en de frisse smaken van Zeeland samenkomen. Dat is Brasserie Bries. Bij Bries proef je van klassieke Franse gerechten met een moderne twist en een Zeeuws tintje. Een combinatie van traditioneel en eigentijds, die met perfectie wordt uitgevoerd door onze chef-kok Bas.
Met een à la carte en een dagelijks wisselend menu, passend bij het seizoen, heb je zowel de keuze uit vertrouwde als verrassende gerechten. Waar je ook voor kiest, Bas tovert samen met het keukenteam de meest verfijnde gerechten op tafel.
Menukaart
Nederlands | Deutsch | Français | English
Stel zelf uw menu samen!
Komend seizoen kunt u zelf uw favoriete menu samenstellen.
Het is uiteraard ook mogelijk om de gerechten los te bestellen.
3-Gangen keuzemenu: voorgerecht | hoofdgerecht | nagerecht € 45,00
4-Gangen keuzemenu: voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | nagerecht € 55,00
5-Gangen menu van de chef: (laat u verrassen) € 65,00
Pre Dinner
Oesters € 14,50
3 Zeeuwse creuses | Bergamot azijn | Tabasco | Citroen
Iberico ham € 10,50
24 maanden gerijpt | Gerookte amandelen
Olijven € 7,50
Boter van boerderij Schellach | Aioli | Zeeuwsche zoute
Foie gras € 7,50
Voorgerecht
Gegrilde watermeloen € 14,50
Verse kaas | Honing | Rode paprika | Granaatappel | Sesam crumble
of
Paling € 19,00
Venkel | Rode biet | Karnemelk | Komkommer
(meerprijs: + € 2,50 op de menuprijs)
of
Gerookte ribeye € 7,50
Jalapeño gel | Piccalilly | Parmezaan | Zuurdesem focaccia
of
Terrine “maison” € 16,50
Geroosterde vijg | Tafelzuren | Brioche
of
Noorse Zalm € 17,50
Nori | Avocado crème | Dille
Tussengerechten
Wisselende soep € 12,50
Met producten van het seizoen | Vraag de bediening
of
Buikspek € 14,50
Mango salsa | Gepofte quinoa | Wortel | Amsterdamse ui
of
Mossel kroket € 14,50
Ragout van mossel en kerrie | Zomer prei | Wakame
Hoofdgerechten
Runder short rib € 31,50
Chimichurri | Bereidingen van wortel | Mais | Zeeuwse Frieten
of
Kabeljauw Haas € 29,50
Mosselen | Risotto | Artisjok en ansjovis crème | Rode wijn saus
of
Canneloni € 22,50
Tomaat | Aubergine gelakt | Butternut | Pangrattato
of
Vangst van de dag € 29,50
Dagelijks wisselend | Seizoen garnituren
of
Picanha € 34,00
Romesco saus | Hazelnoot puree | Paddenstoel | Rozemarijnaardappel
(meerprijs: + € 2,50 op de menuprijs)
Extra
Verse Zeeuwse frieten € 6,00
Geroosterde aardappels € 5,50
Groenten van het seizoen € 5,50
Frisse salade € 4,50
Nagerechten
Mango
€ 13,50
Sinaasappel karamel | Ricotta | Honing | Sorbet
of
Passievrucht en witte chocolade
€ 13,50
Ganache | Yoghurt crumble | Amandel
of
Kazen
€ 12,50
5 Nederlandse kazen | Kweepeer | Gember/noten broodje
(meerprijs: + € 2,50 op de menuprijs)